joi, 3 noiembrie 2011
Tarta aperitiv cu sunca si ardei
Ingrediente :
250 g faina
1 plic drojdie uscata
sare, piper
1 ou
1 ardei rosu
125 g unt topit
100 g cascaval
200 g sunca Praga sau jambon etc...
250 ml smantana
Citeste mai mult ... >>>
Uns deasupra:
1 ou
Uns tava :
1 lg ulei
Mod de preparare :
Amestecam intr-un castron faina cu drojdia uscata, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si omogenizam compozitia.
Lasam compozitia sa se odihneasca 1 ora, apoi o turnam intr-o forma de tarta unsa cu ulei sau in forme de briose unse cu ulei . Deasupra ungem cu oul batut si dam la cuptor pentru circa 30 minute.
Scoatem din cuptortarta, o lasam cateva minute sa se racoreasca, apoio putem servi calda sau rece alaturi de o salata de cruditati.
Incercati-o cu incredere pentru ca este super gustoasa !
Sursa : Amalia
Hmmm, ce bine ar merge tarta asta in pauza de masa :P
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa, pup!
O bunatate.Te pup.
RăspundețiȘtergereYummy, ce buna e!!!Pup!
RăspundețiȘtergereIubesc tartele sarate!
RăspundețiȘtergereFaina tarta! ;)
RăspundețiȘtergereExcelent arata!
RăspundețiȘtergereInca o reteta minunata, pe care am incercat-o atat eu, cat si mama! Sigur o s-o mai fac, pentru ca e buna de luat la pachet cand am multe cursuri.
RăspundețiȘtergereIulia