marți, 14 august 2012
Coca de trampo
Ingrediente :
100 ml ulei
100 ml bere
300 g faina
1/2 lgt sare
Citeste mai mult ... >>>
1 ceapa
1 ardei
1 gogosar
2 rosii
sare
piper
ulei de masline
Mod de preparare :
Curatam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul si gogosarul il taiem si pe el tot rondele, iar rosiile felii subtiri. Presaram deasupra lor sare si piper si lasam deoparte.
Intr-un castron amestecam faina cu berea si cu uleiul, framantam si intindem cu sucitorul pe masa. Folosindu-ne de sucitor rulam aluatul pe el si il asezam in tava .
Deasupra aluatului intins in tava si intepat cu furculita din loc in loc, asezam legumele taiate si scurse de zeama pe care au lasat-o.
Peste legume turnam putin ulei de masline si dam la cuptor pentru 30 minute.
Lasam sa se raceasca si servim . Cine nu are rabdare poate servi coca calda :d
Reteta "Coca de trampo" este o reteta simpla de post care se face foarte repede si este foarte buuna.
Sursa mea : prietena mea Carmen, careia ii multumesc pentru aceasta reteta simpla, dar foarte buna !
Daca este sau nu reteta originala, sincera sa fiu nu stiu. Stiu ca este excelenta !
Pofta buna !
arata extraordinar...si imi imaginez deja ce gust are!
RăspundețiȘtergereNu doar ca arata bestial, dar pare si usor de facut. O incerc si eu negresit!
RăspundețiȘtergereCe mancare usoara si rapida de post!!
RăspundețiȘtergereImi place cum arata!! Am sa o trec pe lista! O seara placuta!
RăspundețiȘtergereDelicioasa, rapida, sanatoasa, si foarte usor de preparat! E minunata!!!
RăspundețiȘtergere