joi, 10 ianuarie 2013
Briose cu cafea si scortisoara
Ingrediente :
300 g faina
180 g zahar
2 oua
120 g unt
100 ml lapte
1 lgt esenta de vanilie
1+1/2 lg ness
1 lg scortisoara
1 lgt cu varf praf de copt
Citeste mai mult ... >>>
Glazura :
crema de ciocolata Finetti
Decor :
bombonele colorate
Mod de preparare :
Mixam ouale cu zaharul, adaugam untul moale, laptele, esenta de vanilie, ness-ul, iar la final faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.
Asezam compozitia in forme de briose, tapetate cu hartie de copt pentru briose.
Dam la cuptor pana se rumenesc (circa 20 minute) .
Facem testul cu scobitoarea.
Imediat ce scoatem briosele din cuptor, le ungem cu crema Finetti si presaram decoratiunile.
Servim briosele langa o cana de cafea, ceai sau lapte.
Pofta sa aveti ! :)
Ce frumoase sunt....chiar de mult nu am facut briose, o sa le incerc. Multumesc pentru idee.
RăspundețiȘtergere