miercuri, 2 ianuarie 2013
Oua umplute cu pate
Ingrediente :
4 oua
2 lg mustar
2 lg smantana
120 g pate de pui ( sau porc )
piper
sare (daca mai trebuie)
2 portii maioneza
smantana pentru gatit
sare
1 lg zeama de lamaie
Decor :
frunze tocate de marar
piper
ardei rosu (sau gogosar murat)
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare :
Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 .
Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana )
Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.
Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.
Pofta buna !!
Ce bine ti-au iesit. Un an cat mai bun si sanatate.
RăspundețiȘtergereSuper ideea de prezentare! Sa ai un an nou minunat!!
RăspundețiȘtergereCe dragute sunt ! :)
RăspundețiȘtergereAm facut si eu de Craciun . Sunt preferatele mele .
Foarte bune >:D<
RăspundețiȘtergere