vineri, 9 decembrie 2011
Biscuiti cu unt
Ingrediente :
2 oua
200 g zahar
20 ml rom
un varf cutit sare
coaja rasa de la 1/2 lamaie
150 g unt topit
100 ml lapte
600 g faina
1 lgt cu varf praf de copt
Citeste mai departe ... >>>
Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam ouale, zaharul, rom-ul si coaja rasa de lamaie; adaugam apoi treptat, in fir subtire, ca la maioneza, untul topit si racit, laptele, iar la final faina amestecata cu praful de copt.
Framanatam bine si obtinem un aluat .
Din acest aluat luam cate o bucata, pe care o intindem cu ajutorul sucitorului de lemn pe masa ; cu ajutorul unei forme trecute mereu prin faina, decupam si aceste forme le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pentru 15-20 minute, apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Acesti biscuiti se pot pastra mai mult timp , in punga de nylon.
Che buoni questi biscotti! complimenti, ti seguo da Roma, Italia!
RăspundețiȘtergereador biscuitii :) iar ai tai arata minunat! te pup
RăspundețiȘtergerePrezent la rontzaici!!!Superbi!!!
RăspundețiȘtergereGand la gand! Imi plac tare mult!! Pupici!
RăspundețiȘtergereSuper buni!!!Imi plac la nebunie!Pup!
RăspundețiȘtergereSunt foarte buni cu unt.Pup!
RăspundețiȘtergerefff buni!
RăspundețiȘtergereBuna idee pentru prajiturelele de Craciun :)
RăspundețiȘtergereAm sa fac si eu cu siguranta ptr pitica mea! :) Pup
RăspundețiȘtergereAbsolut deliciosi !!! Sunt prezenta. mai sunt ? Pupici
RăspundețiȘtergere