vineri, 5 aprilie 2013
Chec cu branza de vaci
Ingrediente :
3 oua
250 g zahar
300 g branza de vaci
50 ml lapte
250 g faina
1 plic praf de copt
bucatele de ciocolata
Mod de preparare :
Intr-un bol mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam branza de vaci (eu am folosit branza de vaci cu smantana de la Covalact), adaugam apoi laptele, faina amestecata cu praful de copt, iar la final bucatele de ciocolata.
Compozitia o turnam intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pentru circa 30 minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este coapta.
Lasam checul sa se raceasca, apoi il putem servi.
Absolut delicios !
Pofta buna !
Sursa.
Imi imaginez ce gust bun ii da branzica!
RăspundețiȘtergereMmmm...n-am rezistat sa nu dau o fuga pina la tine ca sa-l admir mai de aproape!...si nu rezist sa nu cersesc o feliuta...pe miine la cafea!hi,hi,hi...
RăspundețiȘtergereWeekend placut!
e musai sa fac si eu cu branza! e prea bun!:D
RăspundețiȘtergereTare bun este!!!
RăspundețiȘtergereF F f bunnnnnn, Mirela ,
RăspundețiȘtergereSI branza de vaci cu smantana de la Covalac , este cea mai buna .
EU , AICI UNDE STAU , AM NUMAI BRANZA PHILLADELPHIA , SAU O CREMA DE BRANZA. ITALIANA
AM SA FAC CU ACEASTA , SI ADAUG SI UN PIC DE SMANTANA ... SI CRED CA V-A FI EXCEPTZIONAL
SANATATE
PASHTE FERICIT , ALATURI DE CEI DRAGI , CU VESELIE SI CU MASA PLINA CU DE TOATE
RODICA
REGGIO EMILIA ,. ITALIA .
stefania_rodica@yahoo.com
multumesc frumos:) spor la incercat checul :)
ȘtergerePate fericit alaturi de cei dragi va doresc !
Arata grozav!Trebuie incercata reteta!
RăspundețiȘtergereArata super delicios
RăspundețiȘtergereAm facut! Foarte, foarte buna! Multumim de reteta :-x
RăspundețiȘtergeresuper delicios! il salvez!
RăspundețiȘtergere