vineri, 5 aprilie 2013

Chec cu branza de vaci


Ingrediente :
3 oua
250 g zahar
300 g branza de vaci
50 ml lapte
250 g faina
1 plic praf de copt
bucatele de ciocolata




Mod de preparare :
       Intr-un bol mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam branza de vaci (eu am folosit branza de vaci cu smantana de la Covalact), adaugam apoi laptele, faina amestecata cu praful de copt, iar la final bucatele de ciocolata.




       Compozitia o turnam intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pentru circa 30 minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este coapta.


       Lasam checul sa se raceasca, apoi il putem servi.



       Absolut delicios !
Pofta buna !

Sursa.

10 comentarii:

  1. Imi imaginez ce gust bun ii da branzica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm...n-am rezistat sa nu dau o fuga pina la tine ca sa-l admir mai de aproape!...si nu rezist sa nu cersesc o feliuta...pe miine la cafea!hi,hi,hi...
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. e musai sa fac si eu cu branza! e prea bun!:D

    RăspundețiȘtergere
  4. F F f bunnnnnn, Mirela ,
    SI branza de vaci cu smantana de la Covalac , este cea mai buna .
    EU , AICI UNDE STAU , AM NUMAI BRANZA PHILLADELPHIA , SAU O CREMA DE BRANZA. ITALIANA
    AM SA FAC CU ACEASTA , SI ADAUG SI UN PIC DE SMANTANA ... SI CRED CA V-A FI EXCEPTZIONAL
    SANATATE
    PASHTE FERICIT , ALATURI DE CEI DRAGI , CU VESELIE SI CU MASA PLINA CU DE TOATE
    RODICA
    REGGIO EMILIA ,. ITALIA .
    stefania_rodica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos:) spor la incercat checul :)
      Pate fericit alaturi de cei dragi va doresc !

      Ștergere
  5. Arata grozav!Trebuie incercata reteta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am facut! Foarte, foarte buna! Multumim de reteta :-x

    RăspundețiȘtergere