luni, 26 noiembrie 2012

Dorada regala in crusta de sare


Ingrediente :
4 buc. dorada regala
1 kg sare
piper
Citeste mai mult ... >>>


Mod de preparare :
       Curatam pestele de instestine, il spalam si il stergem. Piperam dorada regala pe exterior si interior. Pe interios am sarat putin de tot. Intr-o forma tapetata cu hartie de copt (eu am omis !) punem un strat de sare, asezam pestii , apoi ii acoperim cu restul de sare.





       Dam la cuptor pentru circa 45 minute (sau mai exact cand sarea devine maronie ).
     


       Crusta de sare se va intari si o spargem lovind usor cu un cutit in toate directiile pe suprafata ei.




       Servim langa o portie de pilaf de orez si mujdei de usturoi . Excelenta !

 
 

       Dorada are oase doar pe sira spinarii si coastele .

Reteta de post !!!
 

6 comentarii:

  1. Este atat de gustos pestele asta !:)
    Am vazut pe Paprika un bucatar(Don Mariano) care a gatit peste in crusta de sare,cred ca este grozav!:)
    Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adina , ca sa ma crezi trebuie sa incerci reteta ! Este foarte simplu de realizat si foarte buun ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mancat niciodata peste preparat asa. Gust putin de la tine ca mor de pofta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am servit acum ceva timp!!!Grozav de buna!Pup!

    RăspundețiȘtergere