miercuri, 6 iunie 2012

Macaroane cu telemea






Ingrediente :
350 g macaroane
40 g unt
250 g telemea sarata
4 oua
4 lg smantana
50 ml lapte
3 lg parmezan ras

Citeste mai mult ... >>>


Mod de preparare : Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.
       Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.


       Forma in care vom aseza macaroanele o ungem cu 20 g unt. Turnam macaroanele, iar deasupra amestecul de oua cu branza. Peste punem bucatele de unt ramas si presaram parmezan ras.


       Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Servim macaroanele calde. Sunt foarte bune si reci.


 Pofta buna !

8 comentarii: