Ingrediente :
350 g macaroane
40 g unt
250 g telemea sarata
4 oua
4 lg smantana
50 ml lapte
3 lg parmezan ras
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare : Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.
Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.
Forma in care vom aseza macaroanele o ungem cu 20 g unt. Turnam macaroanele, iar deasupra amestecul de oua cu branza. Peste punem bucatele de unt ramas si presaram parmezan ras.
Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Servim macaroanele calde. Sunt foarte bune si reci.
ador sufleurile cu paste si rapide
RăspundețiȘtergerece prezentare superba!
RăspundețiȘtergereEste pe placul Dianei,adora pastele.
RăspundețiȘtergerePupici!
nu-i piticul meu prin zona ca ma si punea sa-i fac!:)) le adora!
RăspundețiȘtergereBune tare!!!Yummy!Pup!
RăspundețiȘtergeregand la gand... facem schimb? Pup
RăspundețiȘtergereMersi Licuta . Te pup !
RăspundețiȘtergereCristina, facem schimb :D Te imbratisez cu drag :)
RăspundețiȘtergere