Ingrediente :
4 buc. dorada regala
1 kg sare
piper
Mod de preparare :
Curatam pestele de instestine, il spalam si il stergem. Piperam dorada regala pe exterior si interior. Pe interios am sarat putin de tot. Intr-o forma tapetata cu hartie de copt (eu am omis !) punem un strat de sare, asezam pestii , apoi ii acoperim cu restul de sare.
Dam la cuptor pentru circa 45 minute (sau mai exact cand sarea devine maronie ).
Crusta de sare se va intari si o spargem lovind usor cu un cutit in toate directiile pe suprafata ei.
Servim langa o portie de pilaf de orez si mujdei de usturoi . Excelenta !
Reteta de post !!!
Imi place mult pestele!Pup!
RăspundețiȘtergereEste atat de gustos pestele asta !:)
RăspundețiȘtergereAm vazut pe Paprika un bucatar(Don Mariano) care a gatit peste in crusta de sare,cred ca este grozav!:)
Bravo.
Adina , ca sa ma crezi trebuie sa incerci reteta ! Este foarte simplu de realizat si foarte buun ! :)
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata peste preparat asa. Gust putin de la tine ca mor de pofta! :)
RăspundețiȘtergereAm servit acum ceva timp!!!Grozav de buna!Pup!
RăspundețiȘtergereCred ca este delicios ....
RăspundețiȘtergere