vineri, 21 decembrie 2012

Biscuiti cu cacao






Ingrediente :
100 g unt
80 g zahar pudra
1 ou
180 g faina
coaja rasa de la 1 lamaie
50 g cacao

Citeste mai mult ... >>>


Decor :
50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker)
1-2 lg zahar pudra 

Mod de preparare :
       Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi oul, faina si pudra de cacao.; la sfarsit coaja rasa de lamaie. Framantam 1-2 minute, apoi intindem aluatul cu sucitorul si decupam stelute sau alte forme. Aceste forme le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute.

 
 
 
 
 

       Lasam stelutele sa se raceasca, apoi le decoram cu creionul alb de la Dr.Oetker sau cine doreste poate topi 50 g ciocolata alba si decora dupa imaginatie. :)

  
       Aici avem stelute decorate de copiii mei dragi si scumpi :)


         Eu am decupat si braduti pe care am presarat zahar pudra, imediat ce i-am scos din cuptorul incins.


 

4 comentarii: