vineri, 9 decembrie 2011

Biscuiti cu unt


Ingrediente :
2 oua
200 g zahar
20 ml rom
un varf cutit sare
coaja rasa de la 1/2 lamaie
150 g unt topit
100 ml lapte
600 g faina
1 lgt cu varf praf de copt


Citeste mai departe ... >>>

Mod de preparare :
       Intr-un castron amestecam ouale, zaharul, rom-ul si coaja rasa de lamaie; adaugam apoi treptat, in fir subtire, ca la maioneza, untul topit si racit, laptele, iar la final faina amestecata cu praful de copt.





       Framanatam bine si obtinem un aluat .


       Din acest aluat luam cate o bucata, pe care o intindem cu ajutorul sucitorului de lemn pe masa ; cu ajutorul unei forme trecute mereu prin faina, decupam si aceste forme le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.




       Dam la cuptor pentru 15-20 minute, apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.


       Acesti biscuiti se pot pastra mai mult timp , in punga de nylon.
 

10 comentarii:

  1. Che buoni questi biscotti! complimenti, ti seguo da Roma, Italia!

    RăspundețiȘtergere
  2. ador biscuitii :) iar ai tai arata minunat! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Gand la gand! Imi plac tare mult!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna idee pentru prajiturelele de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa fac si eu cu siguranta ptr pitica mea! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Absolut deliciosi !!! Sunt prezenta. mai sunt ? Pupici

    RăspundețiȘtergere