joi, 5 ianuarie 2012

Saratele cu cascaval



Ingrediente :
550 g faina
250 g unt moale
200 g cascaval ras
1 lgt sare
2 oua
1 albus
50 ml lapte

Uns deasupra :
1 galbenus
50 g cascaval

Citeste mai mult ... >>>

Mod de preparare :
       Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale taiat bucatele . Framantam putin , apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si framantam mai departe pentru omogenizare.



  
       Aluatul obtinut il dam la rece pentru 15 minute, apoi il impartim in 2 si intindem 2 foi; fiecare foaie o taiem dreptunghiuri sau diferite forme. Dupa ce am taiat dreptunghiurile, le ungem cu galbenus de ou ( cu ajutorul unei pensule de silicon ) si apoi radem cascaval ; le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.









        Ceea ce vedeti in tava arata cate saratele cu cascaval mi-au iesit mie.





     
       Spor la preparat ! :P

5 comentarii: