joi, 3 noiembrie 2011

Tarta aperitiv cu sunca si ardei


Ingrediente :
250 g faina
1 plic drojdie uscata
sare, piper
1 ou
1 ardei rosu
125 g unt topit
100 g cascaval
200 g sunca Praga sau jambon etc...
250 ml smantana

Citeste mai mult ... >>>

Uns deasupra:
1 ou

 Uns tava :
1 lg ulei

Mod de preparare :
       Amestecam intr-un castron faina cu drojdia uscata, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si omogenizam compozitia.



       Lasam compozitia sa se odihneasca 1 ora, apoi o turnam intr-o forma de tarta unsa cu ulei sau in forme de briose unse cu ulei . Deasupra ungem cu oul batut si dam la cuptor pentru circa 30 minute.


       Scoatem din cuptortarta, o lasam cateva minute sa se racoreasca, apoio  putem servi calda sau rece alaturi de o salata de cruditati.





    Incercati-o cu incredere pentru ca este super gustoasa !

Sursa : Amalia

7 comentarii:

  1. Hmmm, ce bine ar merge tarta asta in pauza de masa :P
    O zi frumoasa, pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca o reteta minunata, pe care am incercat-o atat eu, cat si mama! Sigur o s-o mai fac, pentru ca e buna de luat la pachet cand am multe cursuri.
    Iulia

    RăspundețiȘtergere