marți, 14 august 2012

Coca de trampo






Ingrediente :
100 ml ulei
100 ml bere
300 g faina
1/2 lgt sare

Citeste mai mult ... >>>


1 ceapa
1 ardei
1 gogosar
2 rosii
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare :
       Curatam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul si gogosarul il taiem si pe el tot rondele, iar rosiile felii subtiri. Presaram deasupra lor sare si piper si lasam deoparte.


       Intr-un castron amestecam faina cu berea si cu uleiul, framantam si intindem cu sucitorul pe masa. Folosindu-ne de sucitor rulam aluatul pe el si il asezam in tava .






  
       Deasupra aluatului intins in tava si intepat cu furculita din loc in loc, asezam legumele taiate si scurse de zeama pe care au lasat-o.





       Peste legume turnam putin ulei de masline si dam la cuptor pentru 30 minute.


       Lasam sa se raceasca si servim . Cine nu are rabdare poate servi coca calda :d

 




       Reteta "Coca de trampo" este o reteta simpla de post care se face foarte repede si este foarte buuna.
      Sursa mea : prietena mea Carmen, careia ii multumesc pentru aceasta reteta simpla, dar foarte buna !
       Daca este sau nu reteta originala, sincera sa fiu nu stiu. Stiu ca este excelenta !
       Pofta buna !

5 comentarii:

  1. arata extraordinar...si imi imaginez deja ce gust are!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu doar ca arata bestial, dar pare si usor de facut. O incerc si eu negresit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mancare usoara si rapida de post!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum arata!! Am sa o trec pe lista! O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Delicioasa, rapida, sanatoasa, si foarte usor de preparat! E minunata!!!

    RăspundețiȘtergere