250 g piscoturi
150 g almette cu smantana
150 g zahar pudra
esenta de vanilie
200 ml frisca lichida
500 g iaurt cu piersici
2 plicuri gelatina granule
700 g compot piersici
Citeste mai mult ... >>>
Decor :
100 ml frisca
Mod de preparare :
Tapetam o forma de chec cu folie alimentara. Piscoturile le trecem prin sucul stors din compot
si cu ele tapetam marginile formei de chec. Taiem putin din fiecare piscot .
Gelatina o hidratam in 200 ml suc din compot, timp de 10 minute, apoi o topim pe foc mic, fara a o da in clocot.
Crema de branza cu smantana o amestecam cu zaharul pudra, adaugam apoi esenta de vanilie, iaurtul de fructe (cine doreste poate pune in iaurt, piersici din compot taiate marunt), gelatina topita si frisca batuta spuma.
Crema obtinuta o turnam in forma de chec tapetata cu piscoturi.Peste crema asezam din nou piscoturi. si dam la frigider de seara pana dimineata sau cel putin pentru 4 ore.
Rasturnam invers pe un platou.
Decor : piersicile din compot le taiem felii si le asezam pe prajitura.Frisca o mixam spuma tare si decoram prajitura cu ea, dupa cum doreste fiecare.
O prajitura usoara, care se face repede si absolut delicioasa !
Este minunata,si gustul este pe masura.Pup!
RăspundețiȘtergereE foarte buna si aspectuoasa prajiturica asta.
RăspundețiȘtergereVai ce bine arata ...bravo !
RăspundețiȘtergereSuperba, usoara si delicioasa, adica tot ce-i trebuie unui desert perfect! ;)
RăspundețiȘtergerePupici
arata super!!
RăspundețiȘtergereE super usor de facut si e fooarte buna :)
RăspundețiȘtergereArata super... pup!
RăspundețiȘtergereAm facut-o azi ,este minunata!!
RăspundețiȘtergereMultumesc ai retete ft. bune si le explici bine.Camy.
Super !:)
RăspundețiȘtergereWeekend placut!