luni, 13 februarie 2012

Cordon bleu


Ingrediente :
1 piept de pui
1 ou
8 felii sunca praga
100 d cascaval
2-3 lg pesmet
2-3 lg faina
1 lg frunze oregano uscate
sare
piper

ulei pentru prajit

Citeste mai mult ... >>>



       Mod de preparare : 
       Taiem pieptul de pui , apoi acoperim fiecare felie cu folie alimentara si batem cu batatorul de snitele; saram, piperam si presaram oregano uscat ; acoperim farfuria cu folie alimentara si lasam la rece pentru 30 de minute.



       Pe fiecare bucata de piept de pui asezam o felie de sunca si o bagheta de cascaval si rulam.



       Acest rol il tavalim prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.



       Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi asezam rolurile din piept de pui la prajit.


       Se scot din ulei direct pe un prosop de hartie sau pe servetele. Servim langa o portie de orez si muraturi sau fiecare dupa gustul lui.






       Pofta buna !! Copilasilor le place cel mai mult ... :P

4 comentarii: