vineri, 1 aprilie 2011

Varza calita cu paste


Ingrediente :
1 varza de 1 kg
200 g paste (taietei lati)
1 ceapa mica
4 lg ulei
sare
piper

Mod de preparare :
       Calim ceapa intr-o cratita pana se inmoaie putin.


       Fierbem pastele( nu am avut taietei lati si am pus spaghete ) conform instructiunilor de pe ambalaj.


       Varza o taiem fideluta si o framantam putin cu 1 lgt rasa de sare, apoi o lasam 10 minute sa se inmoaie.


       Peste ceapa calita din cratita turnam varza si lasam pe foc mic pana se caleste si ea, dar trebuie sa amestecam destul de des, altfel riscam sa se arda mancarea; dupa aproximativ 20 minute cand este gata o condimentam cu piper dupa gust.


       Adaugam si pastele strecurate si mai punem sare daca este necesar.



2 comentarii:

  1. Daca mai razi si putin cascaval sau parmezan deasupra, e superior. Daca mai adaugi si smantana, e un deliciu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, dar eu am facut varza intr-o zi de post ....Mersi de vizita!Te mai astept din cand in cand :D chiar daca nu ne-am mai vazut de cativa ani ....

    RăspundețiȘtergere