Ingrediente :
4 oua
6 lg faina
un praf sare
1/2 cana lapte
2 dovlecei medii
faina ptr tavalit dovleceii
ulei pentru prajit
Mod de preparare :
Curatam dovleceii si ii taiem rondele; ii saram si ii lasam intr-un castron pana lasa apa, apa pe care apoi o scurgem.
Intr-un castron batem 4 oua cu furculita, punem putina sare si faina; dupa ce am omogenizat adaugam si laptele.
Dovleceii scursi de apa care au lasat-o, ii tavalim prin faina, apoi prin compozitia cu oua si apoi ii asezam in tigaia cu ulei incins pana se prajesc; ii intoarcem ca sa se prajeasca ambele parti .
Dovleceii pane ii servim langa o portie de cartofi prajiti cu salata de cruditati sau chiar muraturi.
Pofta buna !
Ce bunut e!
RăspundețiȘtergereAs putea sa traiesc de dimineata pîna seara cu dovleac pane =))
RăspundețiȘtergere