marți, 5 iulie 2011

Dovlecel pane


Ingrediente :
4 oua
6 lg faina
un praf sare
1/2 cana lapte
2 dovlecei medii
faina ptr tavalit dovleceii
ulei pentru prajit

Mod de preparare :
      Curatam dovleceii si ii taiem rondele; ii saram si ii lasam intr-un castron pana lasa apa, apa pe care apoi o scurgem.

       Intr-un castron batem 4 oua cu furculita, punem putina sare si faina; dupa ce am omogenizat adaugam si laptele.

        Dovleceii scursi de apa care au lasat-o, ii tavalim prin faina, apoi prin compozitia cu oua si apoi ii asezam in tigaia cu ulei incins pana se prajesc; ii intoarcem ca sa se prajeasca ambele parti .






       Dovleceii pane ii servim langa o portie de cartofi prajiti cu salata de cruditati sau chiar muraturi.


        Pofta buna !

2 comentarii: