Ingrediente :
1 piept de pui
1 ceapa
250 ml smantana
1 borcan mic cu ciuperci (280 g)
1/4 lgt seminte chimen (optional)
1 lg faina
2-3 lg unt
2 catei de usturoi
curry
sare
piper
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare :
Topim untul, apoi adaugam ceapa taiata . Calim cateva minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici, sarea, piperul si lasam pe foc, timp de 5 minute, timp in care mai amestecam din cand.
Adaugam ciupercile si mai lasam 10 minute pe foc , amestecand din cand in cand.
Luam de pe foc si turnam in fir subtire peste pipetul de pui , smantana amestecata cu faina si cu putina apa.
Punem din nou pe foc, timp de 3-4 minute.La sfarsit de tot adaugam usturoiul trecut prin presa .
Servim pieptul de pui cu smantana langa o portie de mamaliguta sau piure de cartofi si o salata de cruditati sau chiar muraturi.
Va doresc pofta buna !
O bunatate de mancare,si ce frumos arata.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Super buna mancarica!
RăspundețiȘtergeremersi fetelor ! e buna si rapida :)
RăspundețiȘtergere