joi, 17 mai 2012

Piept de pui cu smantana si ciuperci








Ingrediente :
1 piept de pui
1 ceapa
250 ml smantana
1 borcan mic cu ciuperci (280 g)
1/4 lgt seminte chimen (optional)
1 lg faina
2-3 lg unt
2 catei de usturoi
curry
sare
piper

Citeste mai mult ... >>>


Mod de preparare :
       Topim untul, apoi adaugam ceapa taiata . Calim cateva minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici, sarea, piperul si lasam pe foc, timp de 5 minute, timp in care mai amestecam din cand.


       Adaugam ciupercile si mai lasam 10 minute pe foc , amestecand din cand in cand.


       Presaram curry si omogenizam.
Luam de pe foc si turnam in fir subtire peste pipetul de pui , smantana amestecata cu faina si cu putina apa.


      Punem din nou pe foc, timp de 3-4 minute.La sfarsit de tot adaugam usturoiul trecut prin presa .


       Servim pieptul de pui cu smantana langa o portie de mamaliguta sau piure de cartofi si o salata de cruditati sau chiar muraturi.


       Va doresc pofta buna !

3 comentarii: