Ingrediente :
100 g ciocolata neagra
120 g unt
200 g zahar
2 oua
1 lgt esenta de vanilie
150 g faina
250 g branza de vaci (sau Philadelphia, ricotta etc)
80 g zahar pudracu aroma de vanilie
1 galbenus
Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu zaharul, adaugam apoi esenta de vanilie si ciocolata topita impreuna cu untul (separat , intr-o craticioara, pe foc mic), iar la final faina.
Compozitia o turnam intr-o forma (23*23 cm) .
Branza de vaci o amestecam cu zaharul pudra si cu galbenusul de ou si o punem cu lingura din loc in loc peste compozitia cu ciocolata din tava.
Cu varful unui cutit, trasam cercuri prin compozitie , apoi dam prajitura la cuptor .
Lasam la cuptor pentru circa 30 minute.
Dupa ce prajitura s-a copt, o lasam sa se raceasca si apoi o putem felia si servi.
Simpla , rapida si delicioasa ! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu