marți, 2 iulie 2013

Chec cu masline si sunca


Ingrediente :
1 ou
40 g unt 
250 ml lapte
250 g faina
1 plic praf de copt
un varf cutit de sofran
100 g cascaval
100 g sunca 
50 g masline verzi
sare (daca mai este necesar)
Mod de preparare :
       Intr-un castron mixam oul cu untul topit si racorit, sofranul, adaugam apoi laptele, faina amestecata cu praful de copt, mixand bine cu mixerul. Incorporam cascavalul, amestecand cu o lingura, iar la sfarsit sunca taiata cubulete impreuna cu maslinele verzi taiate rondele sau bucati. Arata mai bine checul daca puneti masline verzi taiate rondele.




       Intindem compozitia intr-o forma de chec (10*30 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 25-30 minute.






Pofta buna ! Spor la gatit !

5 comentarii:

  1. Checurile aperitiv sunt preferatele mele, asa ca salvez reteta aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare bine ii sta la o masa festiva!!

    RăspundețiȘtergere
  3. cum o scot la imprimanta? sau doar sa iau caietul si pixul sa o scriu se poate ? :-s

    RăspundețiȘtergere