miercuri, 2 ianuarie 2013
Oua umplute cu pate
Ingrediente :
4 oua
2 lg mustar
2 lg smantana
120 g pate de pui ( sau porc )
piper
sare (daca mai trebuie)
2 portii maioneza
smantana pentru gatit
sare
1 lg zeama de lamaie
Decor :
frunze tocate de marar
piper
ardei rosu (sau gogosar murat)
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare :
Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 .
Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana )
Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.
Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.
Pofta buna !!
Etichete:
Maioneza,
mustar,
oua,
Oua umplute cu pate,
pate de pui sau porc,
piper,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine ti-au iesit. Un an cat mai bun si sanatate.
RăspundețiȘtergereSuper ideea de prezentare! Sa ai un an nou minunat!!
RăspundețiȘtergereCe dragute sunt ! :)
RăspundețiȘtergereAm facut si eu de Craciun . Sunt preferatele mele .
Foarte bune >:D<
RăspundețiȘtergere