joi, 14 februarie 2013

Gogosi batute


Ingrediente :
300 g faina
200 ml iaurt
2 oua
3 lg zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
un praf de sare

ulei pentru prajit

Citeste mai mult ... >>>

Decor :
zahar pudra

Mod de preparare :
      Intr-un castron mixam ouale cu iaurtul, zaharul, zaharul vanilat, praful de sare. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt.




      Incingem uleiul . Luam cu lingurita din aluat si il punem in uleiul incins. Prajim gogosile la foc mic, pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant. Peste ele presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.
       Sunt absolut delicioase  :)






       Pofta buna ! :)

8 comentarii:

  1. Si eu le prepar in acelasi fel,sunt fffff. pufoase!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. recunosc ca m-a atras in primul rand numele retetei...e tare haios!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate! Gogosile pe care mama mi le-a facut de mii de ori in copilarie. Arata tare bine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. De gogosi nu ma satur niciodata! Vreau si eu un castron mare... stiu ca nu mai ai, asa ca imi fac si eu azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti cumva de ce ies cu mijlocul crud?,adica nu se prajesc in interior .In rest sunt ff bune .

      Ștergere