Ingrediente :
300 g faina
200 ml iaurt
2 oua
3 lg zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
un praf de sare
ulei pentru prajit
Citeste mai mult ... >>>
Decor :
zahar pudra
Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu iaurtul, zaharul, zaharul vanilat, praful de sare. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Incingem uleiul . Luam cu lingurita din aluat si il punem in uleiul incins. Prajim gogosile la foc mic, pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant. Peste ele presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.
Sunt absolut delicioase :)
Pofta buna ! :)
Si eu le prepar in acelasi fel,sunt fffff. pufoase!:)
RăspundețiȘtergereCe pufosenii ai facut!!!
RăspundețiȘtergereMinunate!! Vreau un bol intreg!!!!
RăspundețiȘtergererecunosc ca m-a atras in primul rand numele retetei...e tare haios!
RăspundețiȘtergereMinunate! Gogosile pe care mama mi le-a facut de mii de ori in copilarie. Arata tare bine. Pup!
RăspundețiȘtergereDelicioase.nu am facut de mult timp!
RăspundețiȘtergereDe gogosi nu ma satur niciodata! Vreau si eu un castron mare... stiu ca nu mai ai, asa ca imi fac si eu azi!
RăspundețiȘtergereStiti cumva de ce ies cu mijlocul crud?,adica nu se prajesc in interior .In rest sunt ff bune .
Ștergere