miercuri, 2 ianuarie 2013

Oua umplute cu pate


Ingrediente :
4 oua
2 lg mustar
2 lg smantana
120 g pate de pui ( sau porc )
piper
sare (daca mai trebuie)

2 portii maioneza
smantana pentru gatit
sare
1 lg zeama de lamaie

Decor :
frunze tocate de marar
piper
ardei rosu (sau gogosar murat)

Citeste mai mult ... >>>

Mod de preparare :
       Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 .
       Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana )
       Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.


      Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.





Pofta buna !!

4 comentarii:

  1. Ce bine ti-au iesit. Un an cat mai bun si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ideea de prezentare! Sa ai un an nou minunat!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt ! :)
    Am facut si eu de Craciun . Sunt preferatele mele .

    RăspundețiȘtergere