joi, 17 ianuarie 2013

Paste carbonara


Ingrediente :
250 g paste linguine 
200 g bacon
3 lg ulei masline
2 catei usturoi
2 oua
50 g parmezan ras
sare
piper
Citeste mai mult ... >>>

       Mod de preparare : fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele mele au fiert 8 minute, timp in care am taiat baconul fasii si l-am prajit putin in uleiul de masline. Am adaugam usturoiul trecut prin presa de usturoi.


     
 Peste baconul rumenit am adaugam pastele si 1 polonic cu apa in care au fiert pastele.


       Asezonam cu sare si piper, amestecam putin, apoi adaugam ouale batute cu parmezanul ras. Eu am luat cratita de pe foc pana am amestecat pastele cu ouale, pentru a nu se transforma in omleta, apoi le-am pus din nou pe foc si am mai adaugam 1-2 polonice cu apa in care au fiert pastele. Le-am lasat inca 2 minute .


       O mancare super rapida si absolut delicioasa. 
Va doresc pofta buna ! :)


        

6 comentarii:

  1. Nu refuz niciodata o farfurie de paste carbonara! Mi se par cele mai bune paste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu care sunt o mancatoare de paste,carbonara nu au fost inca degustate de mine si nu inteleg cum le-am putut ocoli atata vreme!
    Ce ademenitor arata!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de delicios arataaaa!! Mor de pofta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai bune pentru Diana mea.Ar manca numai paste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar, rapid si foarte gustos, merci pentru articol.

    RăspundețiȘtergere