sâmbătă, 12 martie 2011

Prajitura cu cocos


Ingrediente :
1 cana faina (200 g)
1 cana nuca cocos (120 g)
1 cana zahar (250 g)
1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
1 lg cacao

Glazura : 
zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare : 
       Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, nuca de cocos si  praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand ; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam cam treisferturi in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt ;
       In compozitia ramasa adaugam lg de cacao si turnam peste cea din tava; dam la copt in cuptorul preaincalzit; verificam cu scobitoarea cand s-a copt prajitura.  



       Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie




     
Este o prajitura delicioasa.   
Sursa : laura adamache 

3 comentarii:

  1. Salut,te astept sa ridici un premiu de pe blogul meu.
    http://bucatepealese.blogspot.com/2011/03/premiu-de-la-mine-pentru-tine.html
    O zi placuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare frumos arata prajitura ta....la gust cred ca e dementiala!

    RăspundețiȘtergere