marți, 1 martie 2011

Chec Bounty




Aluat :
250 g unt,
200 g zahar,
2 plicuri zahar vanilat,
4 oua,
400 g faina,
1 plic praf de copt,
150 ml lapte,
8 batoane ciocolata bounty mici

Citeste mai mult ... >>>


Glazura :
250 g ciocolata,
100 g cocos

Mod de preparare :
       Aluat : mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine, apoi laptele si faina amestecata cu praful de copt.


       Tapetam cu unt o tava de chec .Pe fundul tavii asezam 2 straturi de hartie pentru copt si turnam jumatate din compozitie, cele 8 bucatele de bounty asezate pe 2 randuri, apoi peste turnam restul din compozitie si dam in cuptorul preancalzit, timp de 50 de minute, la temperatura medie.


 
        Verificam cu scobitoarea cand checul este copt. Dupa ce-l scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca.

       Glazura: topim pe bain-marie ciocolata rupta bucatele apoi turnam peste checul racit, iar deasupra presaram nuca de cocos.
       Delicios!!!!



 Sursa

7 comentarii:

  1. Arata superb. Trebuie sa-l incerc. Merci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pufos, aratos, ciocolatos...ce mai, checul perfect! :)
    Weekend placut, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wooow arata super!Merita incercat.Ei,uite asa ma apuc si eu de prajiturit ,nu am avut curaj pana acum,de fapt am avut cateva incercari nereusite.Imi plac tare mult fursecurile dar in ultimul timp nu imi mai reusesc ,imi ies foooarte tari

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Bafta la prajiturit. Mie imi place tare mult .

    RăspundețiȘtergere
  5. spune-mi te rog daca sti ,cum se face o glazura alba --eu nu iubesc ciocolata --multumesc

    RăspundețiȘtergere