Blat 1 :
3 oua
3 lg zahar
1 plic zahar vanilat
3 lg faina
Blat 2 :
3 oua
3 lg zahar
2 lg faina
1 lg cacao
Crema :
2 plicuri budinca vanilie
250 g unt
600 ml lapte
8 lg zahar
2 plicuri zahar vanilat
2 lg gem de caise
2 lg cacao
200 ml frisca
Mod de preparare :
Pentru blat 1: mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina; punem compozitia in tava ( 25*35 cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor.Dupa ce s-a copt, taiem blatul in 2 pe lungime.
Pentru blat 2 : mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam faina amestecata cu cacaoua si dam la cuptor in tava ( 25*35 cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.Taiem blatul in 2 pe lungime.
Pentru crema : fierbem budincile de vanilie in mod obisnuit, o lasam sa se raceasca apoi o amestecam cu untul batut spuma.
Asamblare : 1/2 blat maro-crema-1/2 blat alb-crema-1/2 blat maro-crema-1/2 blat alb-gem de caise-cacao-frisca.