luni, 13 februarie 2012
Cordon bleu
Ingrediente :
1 piept de pui
1 ou
8 felii sunca praga
100 d cascaval
2-3 lg pesmet
2-3 lg faina
1 lg frunze oregano uscate
sare
piper
ulei pentru prajit
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare :
Taiem pieptul de pui , apoi acoperim fiecare felie cu folie alimentara si batem cu batatorul de snitele; saram, piperam si presaram oregano uscat ; acoperim farfuria cu folie alimentara si lasam la rece pentru 30 de minute.
Pe fiecare bucata de piept de pui asezam o felie de sunca si o bagheta de cascaval si rulam.
Acest rol il tavalim prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi asezam rolurile din piept de pui la prajit.
Se scot din ulei direct pe un prosop de hartie sau pe servetele. Servim langa o portie de orez si muraturi sau fiecare dupa gustul lui.
Pofta buna !! Copilasilor le place cel mai mult ... :P
Etichete:
cascaval,
Cordon bleu,
oua,
pesmet,
piept de pui,
piper
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
fff bun!!
RăspundețiȘtergereSi nu doar copilasilor sa stii.Pupici!
RăspundețiȘtergereFoarte bun!Mereu in topul preferintelor,in special la noi:)
RăspundețiȘtergereBun tare!!!Nu am mai mancat de mult. Pup!
RăspundețiȘtergere