miercuri, 15 februarie 2012

Salata de boeuf






Ingrediente :
300 g carne fiarta de vita sau pui
2 morcov fiert
1 telina mica fiarta
1 pastarnac fiert
2 cartofi medii fierti
3 castraveti murati ( sau gogosari murati)
100 g mazare fiarta (optional)
1 portie de maioneza
sare
piper

Citeste mai mult ... >>>


Mod de preparare :
       Dupa ce am fiert supa de pui sau de vita, ne raman legume fierte si carne fiarta. Eu fac o salata de boeuf din aceste ingrediente astfel : tai cubulete mici toate legumele, apoi carnea, iar la sfarsit tai si catravetii murati. Adaug sare, piper dupa gust si la final maioneza .





 
       Amestecam cu grija ca sa nu terciuim legumele fierte. asezam salata intr-o forma si decoram cu castraveti si gogosari murati, frunze de patrunjel etc.
  

      
       Salata de boeuf este foarte buna mai ales daca sta cateva ore la frigider, timp in care se intrepatrund aromele ingredientelor si o fac mai buna.
       Pofta buna !


6 comentarii:

  1. Imi place tare mult salata de boeuf, chiar luni mi s-a facut pofta si am facut umpic! Foarte bine arata.
    Ps. am separat torturile de mancaruri , acum detin 2 bloguri daca ati putea modifica in lista de bloguri, daca nu e cu suparare :)
    http://adelas-cakes.blogspot.com
    http://cevabun-cevadulce.blogspot.com
    Va multumesc!!
    Pupicei!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este preferata mea ,salata,asa o fac si eu doar ca pun maioneza si deasupra,iar maioneza pe care o pun in salata o amestec cu 2 linguri de mustar.Yamiiiii,imi ploua in gura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Preferata casei si la noi,in orice anotimp!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai facut pofta! Nu am mai mancat de ceva vreme!

    RăspundețiȘtergere
  5. O mancare usoara si buna...o mananc cu drag oricand!

    RăspundețiȘtergere