Ingrediente :
1 ceapa
1 morcov
1-2 gulii
1/2 ceasca de orez
1/4 telina
1 patrunjel
3 lg ulei
frunze de parunjel
ardei si rosii de la congelator
sare
Mod de preparare :
Intr-o oala punem uleiul si ceapa taiata marunt si o calim, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mare si mai calim putin, apoi adaugam apa, sare, telina si patrunjelul taiate cubulete mici, ardeiul si rosiile taiate mic (eu am avut la congelator ardei si rosii taiate marunt cu frunze de patrunjel) .
Lasam sa fiarba cam 20 minute apoi punem orezul (eu l-am lasat in apa cam 30 minute ca sa se fiarba mai repede) si guiile taiate cubulete .
La sfarsit adaugam sare daca mai este nevoie.
Se poate pune bors pentru cine doreste o ciorbita mai acrisoara.
Se serveste cu ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu