Ingrediente :
1 cana faina (200 g)
1 cana nuca cocos (120 g)
1 cana zahar (250 g)
1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
1 lg cacao
Glazura :
zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare :
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, nuca de cocos si praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand ; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam cam treisferturi in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt ;
In compozitia ramasa adaugam lg de cacao si turnam peste cea din tava; dam la copt in cuptorul preaincalzit; verificam cu scobitoarea cand s-a copt prajitura.
Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie
Este o prajitura delicioasa.
Sursa : laura adamache
Salut,te astept sa ridici un premiu de pe blogul meu.
RăspundețiȘtergerehttp://bucatepealese.blogspot.com/2011/03/premiu-de-la-mine-pentru-tine.html
O zi placuta !
buna prajitura,arata asa de bine
RăspundețiȘtergereTare frumos arata prajitura ta....la gust cred ca e dementiala!
RăspundețiȘtergere