sâmbătă, 27 iulie 2013
Placinta cu afine si branza de vaci
Aluat :
1 cana faina (1 cana = 300 ml )
125 g zahar pudra
1 ou
5 g praf de copt
100 ml ulei
1/2 cana lapte
Umplutura :
400 g branza de vaci
120 g zahar pudra
1 lg esenta de vanilie
1 ou
100 ml lapte
200 g afine proaspete
Mod de preparare :
Aluat : intr-un castron amestecam faina, praful de copt si zaharul pudra, apoi oul, uleiul si laptele. Omogenizam si turnam compozitia in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt.
Umplutura : amestecam toate ingredientele, apoi le intindem cu lingura peste aluatul de mai sus.
Deasupra umpluturii asezam afinele spalate si dam apoi la cuptor tava pentru circa 30 de minute.
Pofta buna ! :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bunatate de prajitura! Nu am incercat pana acum combinatia asta, dar imi plac si afinele si branza de vaci, asa ca poate fi doar excelenta :)
RăspundețiȘtergereFoarte apetisant arata! Iar daca-i cu afine, hop si eu! La placinte, inainte!
RăspundețiȘtergereFoarte buna si racoroasa!
RăspundețiȘtergereBuna prajitura!!
RăspundețiȘtergereCred ca este super combinatia de branza cu afine. Pup!
RăspundețiȘtergereO combinatie placuta! Trebuie incercata!
RăspundețiȘtergere