Blat:
5 galbenusuri,
180 g zahar,
1 plic zahar vanilat,
10 lg apa,
200 g faina,
1 plic praf de copt
Citeste mai mult ... >>>
Crema:
250 g margarina rama(unt),
350 ml lapte,
100 g cocos,
1 lg amidon alimentar,
rom dupa gust
Bezea :
5 albusuri,
200 g zahar
Decor :
ciocolata alba rasa
2 lg cocos
Mod de preparare :
Blat: mixam galbenusurile cu zaharul si plicul de zahar vanilat, adaugam apa apoi faina amestecata cu praful de copt .
Crema: amestecam amidonul cu nuca de cocos, apoi adaugam laptele putin cate putin sa nu faca cocoloase si punem pe foc pana se ingroasa putin ;lasam la racit apoi punem rom-ul ;untul se mixeaza pana devine spumossi in el punem cu lingura putin cate putin din crema de cocos pana o incorporam toata .
Bezea: Mixam albusurile cu zaharul pe bain marie pana cand compozitia devine tare apoi o lasam sa se raceasca.
Asamblare: blat-crema-bezea-ciocolata alba rasa si presaram cocos.
sursa : Amalia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu