Foi:
400 g faina,
250 g unt,
150 g zahar,
1 galbenus,
1 plic zahar vanilat,
2 lg cacao
Crema :
750 g branza de vaci,
3 oua,
3 plicuri zahar vanilat,
250 g zahar
Ptr. foi : amestecam faina, praful de copt si cacao, zaharul si pliculetul de zahar vanilat, apoi incorporam galbenusul de ou si untul moale si framantam cu mana pana ce obtinem un aluat gras din care formam 2 bulgari pe care ii invelim in folie alimentara si ii asezam in congelator pana facem crema;
Ptr.crema : intr-un castron mixam albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat apoi il turnam peste branza amestecata bine cu galbenusurile de ou.
Asamblare : bulgar 1 ras pe razatoarea mare-crema de branza-bulgar 2 ras pe razatoarea mare si punem tava (cu dim. 22x30 cm) in cuptor ptr 40-50 minute;facem testul cu scobitoarea.Dupa ce s-a copt presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.
delicioasa prajitura !!!
super reusita!am so fac si eu sper sa iasa la fel de frumoasa este bestiaala.
RăspundețiȘtergere